May 09, 2021, 11:31:19 am

The Gang Garrison 2 Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

NOTICE: Due to a rise in bot activity, new posters need to be approved before posting.

Join the community Discord server!

Pages: [1]

Author Topic: Convenient Screenshot  (Read 1666 times)

Machidro

  • 2013 Haxxy Award Winner
  • *
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 1675
  • Gardicolo time is over.
Convenient Screenshot
« on: September 08, 2012, 11:51:15 pm »



Do you find taking screenshots with F9 to be a chore, causing you to miss out on some of your best kills and moments?

Meet the plugin based solution to your problem. Now, middle clicking with your mouse takes a screenshot. No more funky arm reach, and much more intuitive.

Version: Any
Conflicts: Any other plugin using the middle mouse button

Code: [Select]
object_event_add(SSControl, ev_mouse, ev_global_middle_press, '
takeScreenshot()
');
« Last Edit: September 09, 2012, 01:01:20 am by Gardicolo »
Logged
A CHALLENGER HAS ARRIVED.

Phantom Brave

  • All Hail Classicwell
  • Moderator
  • *****
  • Karma: 70
  • Offline Offline
  • Posts: 12701
  • Another one --
Re: Better Screenshot
« Reply #1 on: September 09, 2012, 12:58:24 am »

please rename it to something unlike "better"
Logged

http://steamcommunity.com/id/wareya/
ladies and gentlemen i would like to announce that the fact of the matter is up that the fact of the matter is a fact and it matters

Machidro

  • 2013 Haxxy Award Winner
  • *
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 1675
  • Gardicolo time is over.
Re: Convenient Screenshot
« Reply #2 on: September 09, 2012, 01:01:34 am »

Fixed.
Logged
A CHALLENGER HAS ARRIVED.

Nova

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 4
  • Offline Offline
  • Posts: 1740
  • Personal Text
Re: Convenient Screenshot
« Reply #3 on: March 11, 2013, 10:45:10 am »

Came here from your link in the FR thread.
I just wanted to ask if it is a server-plugin (like freezetime) or client-side?

...Also, does it work with RM?
« Last Edit: March 11, 2013, 12:33:40 pm by Nova »
Logged

Machidro

  • 2013 Haxxy Award Winner
  • *
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 1675
  • Gardicolo time is over.
Re: Convenient Screenshot
« Reply #4 on: March 11, 2013, 05:33:07 pm »

Clientside. Yes, it- along with all of my other plugins, I think- works with RM, just stick it in RM's plugin folder.

Logged
A CHALLENGER HAS ARRIVED.

Nova

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 4
  • Offline Offline
  • Posts: 1740
  • Personal Text
Re: Convenient Screenshot
« Reply #5 on: March 12, 2013, 12:39:19 am »

Good.

I have a feeling this will be very useful and my screenshot-folder will be even fuller. I think it takes up as much space as my GG2 already :z4:
Logged

Skeletonwitch

  • Full Member
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 387
Re: Convenient Screenshot
« Reply #6 on: March 12, 2013, 07:45:05 am »

Yes, it- along with all of my other plugins, I think- works with RM, just stick it in RM's plugin folder.

Not all :P.  I can't get your Map Voting plugin to work with RM.  But I will post in appropriate thread for that.
« Last Edit: March 12, 2013, 07:46:51 am by Skeletonwitch »
Logged
Pages: [1]
 

Page created in 0.028 seconds with 37 queries.