February 22, 2020, 04:30:43 am

The Gang Garrison 2 Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:


NOTICE: Due to a rise in bot activity, new posters need to be approved before posting.
Chat with us online! (or @irc.esper.net/#gg2)
Come Mumble with us!

Poll

should i have special "event" days on the server? (instakill day, KOTH day, Password day, etc.)

HOLY SHIT YES!
maybe/neutral.
nope. (post why)

Pages: [1] 2 3 ... 17

Author Topic: The Baffling Server.  (Read 20317 times)

Baffle-Boy

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1443
  • INDEED.
The Baffling Server.
« on: November 08, 2010, 02:19:06 am »

The Baffling Server
is cool.

News
  • BRINGING THE SERVER BACK!
  • changed some maps up (removed maps that don't work with classlimits)
  • Added some KOTH maps and updated ld maps, need MOAR KOTH suggestions.
  • fixed classlimits

Features
  • respawn time of 8 (good enough?)
  • time limit of 11 (long enough for gen but short enough for arena?)
  • Many awesome maps.
  • West coast server (B.C.) doesn't seem to lag much
  • Run by a pretty cool guy.
  • Run quite often

(click to show/hide)

please comment on whether or not these classlimits are fine, i don't like limiting classes much, so i might let there be 2 medics if people agree.
(click to show/hide)

if you have a suggestion for maps in the rotation you don't like/maps you want in the rotation/anything else, just post it  :c1:
(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
:c1:
« Last Edit: September 18, 2013, 12:47:47 am by Baffle-Boy »
Logged
I used to play GG2. Was nice.

[BH] sHN3T

  • Lucky Member
  • *******
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1125
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #1 on: November 08, 2010, 03:07:28 pm »

It's the same with me.
Only people connected to your router will be able to join
Logged

Alfred

  • King of the Modders
  • ******
  • Karma: 162
  • Offline Offline
  • Posts: 1813
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #2 on: November 08, 2010, 03:11:38 pm »

Double check that it's forwarded externally and internally. I only did one and it didn't work. Doing it before is less helpful when it was years ago.
Logged
my name is taimat
i eat a lot of chips
break a lot of games
suck a lot of dicks
Quote
[05:36] <@Vindicator> wow
[05:36] <@Vindicator> bawls taste amazing

[BH] sHN3T

  • Lucky Member
  • *******
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1125
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #3 on: November 08, 2010, 03:12:54 pm »

I only did one, but I have no idea which one...
Logged

BaconSoup

  • Guest
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #4 on: November 08, 2010, 03:13:54 pm »

If you can't host do the following things
1. Rage quit and cry to mommy
2. thats it.
Logged

Baffle-Boy

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1443
  • INDEED.
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #5 on: November 08, 2010, 07:49:37 pm »

Double check that it's forwarded externally and internally. I only did one and it didn't work. Doing it before is less helpful when it was years ago.
and what exactly is the difference? i didn't see any option to do external or internal... is it some sort of checkbox? i just followed the tutorial in the stickies...

also yoona, you would know how to ragequit, please enlighten me on how exactly to make an account so swiftly after deleting the last one.
Logged
I used to play GG2. Was nice.

BaconSoup

  • Guest
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #6 on: November 08, 2010, 07:51:51 pm »

Double check that it's forwarded externally and internally. I only did one and it didn't work. Doing it before is less helpful when it was years ago.
and what exactly is the difference? i didn't see any option to do external or internal... is it some sort of checkbox? i just followed the tutorial in the stickies...

also yoona, you would know how to ragequit, please enlighten me on how exactly to make an account so swiftly after deleting the last one.
Ok
Open 2 windows of gee gee 2
then go to register on one of the windows.
And the other window go to the section where you delete account
Fill out regestration.
then press delete account
then register account.
profit from quick account making
Logged

Baffle-Boy

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1443
  • INDEED.
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #7 on: November 08, 2010, 08:54:35 pm »

Double check that it's forwarded externally and internally. I only did one and it didn't work. Doing it before is less helpful when it was years ago.
and what exactly is the difference? i didn't see any option to do external or internal... is it some sort of checkbox? i just followed the tutorial in the stickies...

also yoona, you would know how to ragequit, please enlighten me on how exactly to make an account so swiftly after deleting the last one.
Ok
Open 2 windows of gee gee 2
then go to register on one of the windows.
And the other window go to the section where you delete account
Fill out regestration.
then press delete account
then register account.
profit from quick account making
WOAH, WOAH. TWO WINDOWS AT ONCE! THE GUYS A GENIUS!!!!!!!!!11111!!!!!!!!ONE!!!!!!!!!!!!!!111!
« Last Edit: November 08, 2010, 08:58:32 pm by baffle-boy ಠ_ಠ »
Logged
I used to play GG2. Was nice.

Baffle-Boy

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1443
  • INDEED.
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #8 on: November 08, 2010, 09:20:27 pm »

UPDATE: i actually CANT join the server manually by typing in the IP shown in the lobby, but it works if i type in the static IP that is shown in the windows command prompt... why is that?
Logged
I used to play GG2. Was nice.

BaconSoup

  • Guest
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #9 on: November 08, 2010, 09:20:58 pm »

Double check that it's forwarded externally and internally. I only did one and it didn't work. Doing it before is less helpful when it was years ago.
and what exactly is the difference? i didn't see any option to do external or internal... is it some sort of checkbox? i just followed the tutorial in the stickies...

also yoona, you would know how to ragequit, please enlighten me on how exactly to make an account so swiftly after deleting the last one.
Ok
Open 2 windows of gee gee 2
then go to register on one of the windows.
And the other window go to the section where you delete account
Fill out regestration.
then press delete account
then register account.
profit from quick account making
WOAH, WOAH. TWO WINDOWS AT ONCE! THE GUYS A GENIUS!!!!!!!!!11111!!!!!!!!ONE!!!!!!!!!!!!!!111!
IKR!!!
Logged

NAGN

  • Developer
  • ******
  • Karma: 146
  • Offline Offline
  • Posts: 16800
  • Yeah so now I have an idea
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #10 on: November 08, 2010, 09:26:04 pm »

UPDATE: i actually CANT join the server manually by typing in the IP shown in the lobby, but it works if i type in the static IP that is shown in the windows command prompt... why is that?
that's because you're connecting through LAN

you don't' have to port forward through LAN, but no one else can connect unless they're in your network
Logged

Wherewolf

  • Guest
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #11 on: November 08, 2010, 09:26:45 pm »

does this problem... baffle you???
Logged

DSky

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3382
    • Steam profile
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #12 on: November 08, 2010, 09:35:23 pm »

does this problem... baffle you???
*baa dum tss*
Logged
[SOS] [VAL]

Needs more maids

Everything is better with maids

Baffle-Boy

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1443
  • INDEED.
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #13 on: November 08, 2010, 09:44:58 pm »

UPDATE: i actually CANT join the server manually by typing in the IP shown in the lobby, but it works if i type in the static IP that is shown in the windows command prompt... why is that?
that's because you're connecting through LAN

you don't' have to port forward through LAN, but no one else can connect unless they're in your network
ooohhh... in the ipconfig output, the ip address that took me to my router's page was under "ethernet adapter local area connection 3"... i got a new router and before i had this one there was only one heading... but under the other two headings ("Tunnel Adapter Teredo/Automatic Tunnelling Pseudo-Interface") the IPs have a bunch of Fs and end in %(number)... i'm not sure those will help me...

O WAIT: it seems that IPv6 has some interesting... brokeness going on, i'll uninstall it and try again.

so yeah, i uninstalled it, and those weird entries went away... but it still wont work for me. it seems the only IP adress i get from ipconfig is the one under Ethernet LAN... which wont work... nothing else under ipconfig /all either.
« Last Edit: November 08, 2010, 10:04:52 pm by baffle-boy ಠ_ಠ »
Logged
I used to play GG2. Was nice.

nealshireman

  • Guest
Re: baffling server... doesn't work
« Reply #14 on: November 08, 2010, 10:50:28 pm »

this is truly... baffling!
have you ever tried connecting via a hard line (no wireless whatsoever)
then you will only have to port-forward with your computer's firewall.
Logged
Pages: [1] 2 3 ... 17
 

Page created in 0.04 seconds with 39 queries.