December 01, 2021, 03:57:14 pm

The Gang Garrison 2 Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

NOTICE: Due to a rise in bot activity, new posters need to be approved before posting.

Join the community Discord server!

Pages: 1 [2] 3

Author Topic: Quick Question  (Read 4519 times)

Dusty

  • 2012 Haxxy Award Winner
  • *
  • Karma: -78
  • Offline Offline
  • Posts: 11006
  • Dust in a box under a table
Re: Quick Question
« Reply #15 on: August 08, 2010, 03:04:34 am »

Okay colton, Just played a game of arena_2Dfort with myself with the build of leiche's mod that comes with Blu Larry's mod. No problems.
:3 I'm Leiche is helpful.

Saltonara

  • 2012 Haxxy Award Winner
  • *
  • Karma: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 7285
  • me go bathroom
Re: Quick Question
« Reply #16 on: August 08, 2010, 01:56:52 pm »

Yeah, I can't get it to work. I even tried recompiling it multiple times.
Logged

Orangestar

  • Veteran Member
  • ******
  • Karma: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 4671
  • That's why I didn't delete this account.
    • Clicky Clicky
Re: Quick Question
« Reply #17 on: August 08, 2010, 02:01:07 pm »

Yeah, I can't get it to work. I even tried recompiling it multiple times.
Maybe your map sucks and it refuses to make it work. =3

Saltonara

  • 2012 Haxxy Award Winner
  • *
  • Karma: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 7285
  • me go bathroom
Re: Quick Question
« Reply #18 on: August 08, 2010, 02:09:55 pm »

I've tried maps in the past though. I tried converting 2fort to an Arena map (don't worry, unlike that other guy I blocked off some of the passages that were blocked off in the TF2 arena version of 2fort). Still got the same problem. So even if somehow, the game detected that my map "sucks", it wouldn't have really done that to 2fort.
« Last Edit: August 08, 2010, 02:10:39 pm by Colton. »
Logged

Orangestar

  • Veteran Member
  • ******
  • Karma: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 4671
  • That's why I didn't delete this account.
    • Clicky Clicky
Re: Quick Question
« Reply #19 on: August 08, 2010, 02:12:32 pm »

unlike that other guy
That "Other Guy" Was me. And that was B1. >:(

Leiche

  • Veteran Beta Tester
  • *****
  • Karma: -135
  • Offline Offline
  • Posts: 656
  • Barely existing.
Re: Quick Question
« Reply #20 on: August 10, 2010, 06:42:15 am »

Colton you or the compiler must've fucked something up.
Logged

Saltonara

  • 2012 Haxxy Award Winner
  • *
  • Karma: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 7285
  • me go bathroom
Re: Quick Question
« Reply #21 on: August 10, 2010, 11:18:21 am »

How? I put the background in, the wallmask, the spawn areas, the capture zone and the arena capture point. I don't really see what I could've possibly screwed up.
And it did this on my laptop as well, so I highly doubt it's the computer.
« Last Edit: August 10, 2010, 11:20:56 am by {TG}-Colton »
Logged

au

  • Junior Member
  • **
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 192
Re: Quick Question
« Reply #22 on: August 10, 2010, 07:43:04 pm »

post the background and wallmask and I'll try it :L
Logged


gg2=lag
am i cool yet

Leiche

  • Veteran Beta Tester
  • *****
  • Karma: -135
  • Offline Offline
  • Posts: 656
  • Barely existing.
Re: Quick Question
« Reply #23 on: August 11, 2010, 01:37:08 pm »

Yes you may want to post dat shit here so i can look what went wrong.
Logged

Saltonara

  • 2012 Haxxy Award Winner
  • *
  • Karma: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 7285
  • me go bathroom
Re: Quick Question
« Reply #24 on: August 11, 2010, 01:40:53 pm »

It was converted to "KotH" after Arena didn't work.

Logged

Leiche

  • Veteran Beta Tester
  • *****
  • Karma: -135
  • Offline Offline
  • Posts: 656
  • Barely existing.
Re: Quick Question
« Reply #25 on: August 11, 2010, 02:13:59 pm »



Huh, it clearly worked for me.
Logged

Saltonara

  • 2012 Haxxy Award Winner
  • *
  • Karma: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 7285
  • me go bathroom
Re: Quick Question
« Reply #26 on: August 11, 2010, 03:01:05 pm »

You actually tested the map in GG2? Did you ever try stepping on the point if you did?

And if you did both of those... please PM the same exact EXE you have.
Logged

Leiche

  • Veteran Beta Tester
  • *****
  • Karma: -135
  • Offline Offline
  • Posts: 656
  • Barely existing.
Re: Quick Question
« Reply #27 on: August 11, 2010, 03:13:46 pm »

Yes i tested everything, the CP works fine.
Also i HAVE the same GB exe as you. >:I
Logged

Saltonara

  • 2012 Haxxy Award Winner
  • *
  • Karma: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 7285
  • me go bathroom
Re: Quick Question
« Reply #28 on: August 11, 2010, 03:48:09 pm »

Okay then.
What EXACTLY did you do that made the map work?
Logged

Leiche

  • Veteran Beta Tester
  • *****
  • Karma: -135
  • Offline Offline
  • Posts: 656
  • Barely existing.
Re: Quick Question
« Reply #29 on: August 11, 2010, 04:14:19 pm »

Okay then.
What EXACTLY did you do that made the map work?
I used the "Arena" mode of GB :I
Logged
Pages: 1 [2] 3
 

Page created in 0.057 seconds with 35 queries.