November 27, 2021, 08:39:53 am

The Gang Garrison 2 Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

NOTICE: Due to a rise in bot activity, new posters need to be approved before posting.

Join the community Discord server!

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8

Author Topic: I can't 'STAB' a sentry  (Read 20571 times)

RareForumcrab

  • Guest
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #30 on: April 18, 2010, 10:21:41 am »

This isnt happening much anymore.
Logged

happy hour

  • Guest
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #31 on: April 18, 2010, 07:09:37 pm »

This isnt happening much anymore.
thanks for the shocking info
Logged

Brooklyn

  • Guest
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #32 on: April 18, 2010, 07:27:38 pm »

This isnt happening much anymore.
thanks for the shocking info

Nice sarcasm there, buddy.

Lock, plz.
Logged

Alfred

  • King of the Modders
  • ******
  • Karma: 162
  • Offline Offline
  • Posts: 1813
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #33 on: November 04, 2010, 03:59:00 am »

IT's because of the stabmask. It's a crescent starting from your knees and ending a little aboe your head. If the mask hits wall, it'll cancel the stab insted of killing the sentry - I THINK it's fixed next version to a collision line, which is better and simpler.
Logged
my name is taimat
i eat a lot of chips
break a lot of games
suck a lot of dicks
Quote
[05:36] <@Vindicator> wow
[05:36] <@Vindicator> bawls taste amazing

CandleJack

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 2034
  • +15/-130
    • SushiGaming
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #34 on: November 04, 2010, 03:02:55 pm »

IT's because of the stabmask. It's a crescent starting from your knees and ending a little aboe your head. If the mask hits wall, it'll cancel the stab insted of killing the sentry - I THINK it's fixed next version to a collision line, which is better and simpler.
wait wait wait wait wait...

are you telling me

The spy stabs upwards?
Logged
I'm gonna need more rope...


Shamefully Stolen

Alfred

  • King of the Modders
  • ******
  • Karma: 162
  • Offline Offline
  • Posts: 1813
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #35 on: November 04, 2010, 03:04:56 pm »

No, the spy's range is a crudgely drawn semicircle drawn by my hand :E

The only upwards is the maximum vertical range is slightly higher than your head.
Logged
my name is taimat
i eat a lot of chips
break a lot of games
suck a lot of dicks
Quote
[05:36] <@Vindicator> wow
[05:36] <@Vindicator> bawls taste amazing

CandleJack

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 2034
  • +15/-130
    • SushiGaming
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #36 on: November 04, 2010, 03:06:17 pm »

No, the spy's range is a crudgely drawn semicircle drawn by my hand :E

The only upwards is the maximum vertical range is slightly higher than your head.
No no no, you said the stabbox starts from feet and ends at head. Does that mean that the stabbox scans for collisions from down to up?
Logged
I'm gonna need more rope...


Shamefully Stolen

Alfred

  • King of the Modders
  • ******
  • Karma: 162
  • Offline Offline
  • Posts: 1813
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #37 on: November 04, 2010, 03:11:37 pm »

No. I mean those are the vertical points. It's not a box, it's a rough semicircle I drew in paint years ago.
Logged
my name is taimat
i eat a lot of chips
break a lot of games
suck a lot of dicks
Quote
[05:36] <@Vindicator> wow
[05:36] <@Vindicator> bawls taste amazing

zhengman777

  • Full Member
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 319
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #38 on: November 04, 2010, 03:12:00 pm »

No, the spy's range is a crudgely drawn semicircle drawn by my hand :E

The only upwards is the maximum vertical range is slightly higher than your head.
No no no, you said the stabbox starts from feet and ends at head. Does that mean that the stabbox scans for collisions from down to up?

Based on the "stabbing wall instead of sentry" dilemma, I'd say that it checks up to down.
Logged

CandleJack

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 2034
  • +15/-130
    • SushiGaming
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #39 on: November 04, 2010, 03:12:48 pm »

No, the spy's range is a crudgely drawn semicircle drawn by my hand :E

The only upwards is the maximum vertical range is slightly higher than your head.
No no no, you said the stabbox starts from feet and ends at head. Does that mean that the stabbox scans for collisions from down to up?

Based on the "stabbing wall instead of sentry" dilemma, I'd say that it checks up to down.
whew good, I woulda raged if it went from down to up
Logged
I'm gonna need more rope...


Shamefully Stolen

NAGN

  • Developer
  • ******
  • Karma: 146
  • Offline Offline
  • Posts: 16769
  • Yeah so now I have an idea
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #40 on: November 04, 2010, 04:42:53 pm »

err don't listen to him, that's not how it works at all
Logged

CandleJack

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 2034
  • +15/-130
    • SushiGaming
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #41 on: November 04, 2010, 04:52:55 pm »

err don't listen to him, that's not how it works at all
:< How does it work?
Logged
I'm gonna need more rope...


Shamefully Stolen

NAGN

  • Developer
  • ******
  • Karma: 146
  • Offline Offline
  • Posts: 16769
  • Yeah so now I have an idea
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #42 on: November 04, 2010, 05:06:49 pm »

if it touches an obstacle, then it moves out of the way and destroys itself before it registers a collision with the Character
Logged

CandleJack

  • Seasoned Member
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 2034
  • +15/-130
    • SushiGaming
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #43 on: November 04, 2010, 08:31:23 pm »

if it touches an obstacle, then it moves out of the way and destroys itself before it registers a collision with the Character
But how does it scan for what it collides with? does it scan from up to down, left to right? what?
Logged
I'm gonna need more rope...


Shamefully Stolen

NAGN

  • Developer
  • ******
  • Karma: 146
  • Offline Offline
  • Posts: 16769
  • Yeah so now I have an idea
Re: I can't 'STAB' a sentry
« Reply #44 on: November 04, 2010, 08:49:42 pm »

neither

first instance
Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8
 

Page created in 0.06 seconds with 35 queries.